Proeverijen

Hooghoudt "Barrel Aged" Proeverij vrijdag 10 Februari

Ben je whiskyliefhebber en/of liefhebber van gelagerde Jenevers? Dan moet je bij deze proeverij van Hooghoudt aanwezig zijn.

Op vrijdag 10 Februari 2023 komt Laurens Speek naar ons om een fantastische proeverij te verzorgen. Deze Hooghoudt "Barrel aged" tasting met allemaal vatgerijpte spirits van minimaal 3 jaar of ouder moet je ervaren. 

Laurens neemt jullie mee in zijn verhaal en passie voor bijzondere dranken. Wij zorgen voor de bijpassende hapjes en zorgen dat deze proeverij een onvergetelijke ervaring is. Zorg dat je het niet mist en meld je nu aan.

Datum: 10 Februari 2023

Tijd: 20:00 uur

Waar: Slijterij Pinotage

Kosten: € 20,00 per persoon

Klik hier om direct door te gaan naar het aanmeldformulier

.

VOLGEBOEKT evt. plaatsing op reservelijst

Meer weten van wijn??

Wijn cursus met Robert Verweij 12 & 13 juni

Ben jij een “startende” wijnliefhebber? Wil je weten waar je wijn vandaan komt en wat de verschillen zijn tussen wijnlanden en druiven? Wil je op een toegankelijke manier leren benoemen wat je proeft?

Kom dan naar onze 2 avonden durende wijncursus (SDEN1).

Speciaal hiervoor hebben wij wijndocent & vinoloog Robert Verweij naar Annen gehaald. Hij wil graag z’n wijnkennis delen met jou. Hij vindt het belangrijk dat je geen enkele vraag meer over wijn hebt na de wijncursus. Daarom geeft hij op een toegankelijke manier praktische kennis waar je wat mee kunt.

Robert is o.a. Vinoloog van de Wijnacademie, aanbevolen docent van de wijnacademie, werkt mee aan diverse kookboeken en werd bekend als TV-kok bij de RTL4 TV-programma’s 4ME en Life & Cooking

Praktische informatie:

- 2 avonden wijncursus van chefkok & vinoloog Robert Verweij

- Het SDEN 1 lesboek “Ik weet wat van wijn

- Alle wijnen, proefformulieren en consumpties gedurende 2 avonden 

Datum: 12 en 13 Juni

Tijd: 19 uur tot ca. 22:30 uur

Waar: Slijterij Pinotage

Kosten: € 135,- per persoon (exclusief examen)

Klik hier om direct door te gaan naar het aanmeldformulier

.

Wijn-Speciaal bier Bar

Ivm met de corona maatregelen geen wijnbar

Iedere 1e vrijdag van de maand hebben wij onze Pop up wijn-speciaal bierbar. Wij bieden dan een wijn of speciaal bier arrangement aan met leuke hapjes. Opgave is niet nodig, kom gezellig langs tussen 17.00 uur en 20.30 uur.